O fetiță a rămas cu mâna prinsă în sistemul de scurgere a unei piscine din Mamaia. Cum au reacționat turiștii – Link VIDEO

Incident, ieri, în piscina unui hotel din stațiunea Mamaia. O fetiță de numai cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de absorbţie al bazinului. Martorii au sunat la 112, iar turiștii au încercat să scoată apa din bazin cu gălețile (imagini AICI) Din fericire, fetița a fost salvată la timp, pompierii scoțând mâna […] Articolul O fetiță a rămas cu mâna prinsă în sistemul de scurgere a unei piscine din Mamaia. Cum au reacționat turiștii – Link VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

O fetiță a rămas cu mâna prinsă în sistemul de scurgere a unei piscine din Mamaia. Cum au reacționat turiștii – Link VIDEO

Incident, ieri, în piscina unui hotel din stațiunea Mamaia. O fetiță de numai cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de absorbţie al bazinului.

Martorii au sunat la 112, iar turiștii au încercat să scoată apa din bazin cu gălețile (imagini AICI)

Din fericire, fetița a fost salvată la timp, pompierii scoțând mâna fetiei cutot cu o bucată de țeavă.

Victima a fost transportată apoi la spital.

Aici, medicii au reușit să îndepărteze bucata de țeavă, fetița fiind acum în afara oricărui pericol.

sursa: observatornews.ro.

Articolul O fetiță a rămas cu mâna prinsă în sistemul de scurgere a unei piscine din Mamaia. Cum au reacționat turiștii – Link VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.