O femeie și fiica ei de 6 ani, lovite pe trecerea de pietoni, în Ploiești. Mama e în stare gravă

O femeie, 40 de ani, şi fiica ei în vârstă de 6 ani au fost accidentate, sâmbătă seară, 18 martie, în timp ce traversau o stradă din zona de nord a municipiului Ploieşti, relatează Agerpres. Conform IPJ Prahova, accidentul a avut loc pe Şoseaua Nordului din Ploieşti. Mama și fiica ei de 6 ani au […]

O femeie și fiica ei de 6 ani, lovite pe trecerea de pietoni, în Ploiești. Mama e în stare gravă

O femeie, 40 de ani, şi fiica ei în vârstă de 6 ani au fost accidentate, sâmbătă seară, 18 martie, în timp ce traversau o stradă din zona de nord a municipiului Ploieşti, relatează Agerpres.

Conform IPJ Prahova, accidentul a avut loc pe Şoseaua Nordului din Ploieşti. Mama și fiica ei de 6 ani au fost lovite de un autoturism condus de un şofer de 24 de ani, „în timp ce traversau partea carosabilă”.

Martori ai accidentului au precizat că cele două se aflau pe trecerea de pietoni. Publicația locală RepublicaNews scris că mama era cu fetița de mână, șoferul a pătruns pe linia de tramvai și le-a acroșat.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, femeia fiind grav rănită. Fetița a fost lovită ușor.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Foto: Info Trafic Prahova