O femeie din Vâlcea a murit după ce a fost atacată de câinii vecinilor. Poliția a deschis o anchetă

O femeie de 75 de ani din Stoenești, județul Vâlcea a murit, miercuri, după ce a fost atacată de câinii vecinului său. În acest caz a fost deschis  procurorii fac verificări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, scrie ziarul local Vocea Vâlcii. Tragedia a avut loc ieri în localitatea Stoenești din județul Vâlcea, când […]

O femeie din Vâlcea a murit după ce a fost atacată de câinii vecinilor. Poliția a deschis o anchetă

O femeie de 75 de ani din Stoenești, județul Vâlcea a murit, miercuri, după ce a fost atacată de câinii vecinului său. În acest caz a fost deschis  procurorii fac verificări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, scrie ziarul local Vocea Vâlcii.


Tragedia a avut loc ieri în localitatea Stoenești din județul Vâlcea, când femeia în vârstă de 75 de ani a mers în curtea vecinilor pentru a îngriji un bărbat care este imobilizat. Tot bărbatul a fost cel care a sunat la 112 în momentul în care a auzit țipetele femeii.


„La fața locului a intervenit și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, o femeie în vârstă de 75 de ani, ulterior aceasta decedând. Proprietarul câinilor este o persoană imobilizată de care victima avea grijă zilnic. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.


În prezent se fac cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă