O femeie acuză că a fost agresată, sâmbătă, de un bărbat în zona de nord din Ploiești

Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, sâmbătă despre faptul că un bărbat ar fi agresat o femeie în zona de nord a Ploieștiului. Polițiștii au efectuat cercetări în zonă pentru depistarea bărbatului, însă persoana acuzată nu a fost găsită. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în jurul orei 09.00, în […] Articolul O femeie acuză că a fost agresată, sâmbătă, de un bărbat în zona de nord din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

O femeie acuză că a fost agresată, sâmbătă, de un bărbat în zona de nord din Ploiești

Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, sâmbătă despre faptul că un bărbat ar fi agresat o femeie în zona de nord a Ploieștiului. Polițiștii au efectuat cercetări în zonă pentru depistarea bărbatului, însă persoana acuzată nu a fost găsită.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în jurul orei 09.00, în zona 8 Martie – Republicii din Ploiești.

Femeia, care se afla în mașină alături de cei doi copii minori, a sunat imediat la poliție.

„O patrulă de poliție s-a deplasat la fața locului și a constatat din declarația femeii că s-a speriat în momentul în care bărbatul i-ar fi ciocănit în geam, însă fără a fi victima vreunei fapte de natură contravențională sau penală. Polițiștii au efectuat cercetări în zonă pentru depistarea bărbatului, fără a fi găsit, zona rămânând în atenția polițiștilor”, a precizat IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul O femeie acuză că a fost agresată, sâmbătă, de un bărbat în zona de nord din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.