O familie din Prahova a rămas, în prag de sărbători, fără un acoperiș deasupra capului

O familie din localitatea Cocorăștii Colț a rămas fără acoperiș deasupra capului în pragul iernii, după ce un incendiu puternic le-a mistuit locuința. Evenimentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 15:30. Imediat, după producerea tragediei pentru gestionarea operativă a situației ISU Prahova a mobilizat la fața locului patru autospeciale de lucru cu apă și […] Articolul O familie din Prahova a rămas, în prag de sărbători, fără un acoperiș deasupra capului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

O familie din Prahova a rămas, în prag de sărbători, fără un acoperiș deasupra capului

O familie din localitatea Cocorăștii Colț a rămas fără acoperiș deasupra capului în pragul iernii, după ce un incendiu puternic le-a mistuit locuința.

Evenimentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 15:30. Imediat, după producerea tragediei pentru gestionarea operativă a situației ISU Prahova a mobilizat la fața locului patru autospeciale de lucru cu apă și spuma, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat la o locuință cuprinzând și acoperișul celei de-a doua, precum și două anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 160 mp.

Vâlvătaia a fost declanșată, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

foto caracter ilustrativ

Articolul O familie din Prahova a rămas, în prag de sărbători, fără un acoperiș deasupra capului apare prima dată în Observatorul Prahovean.