O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1A, în Prahova. Trafic blocat – UPDATE

Intervenție periculoasă a pompierilor prahoveni luni după amiază în Prahova, pe DN 1A, la Izvoarele. O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc. UPDATE Traficul rutier s-a reluat la ora 16:00. Imagini cu cisterna care a luat foc AICI Potrivit primelor informații oferite de autorități, la sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta la […] Articolul O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1A, în Prahova. Trafic blocat – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1A, în Prahova. Trafic blocat – UPDATE

Intervenție periculoasă a pompierilor prahoveni luni după amiază în Prahova, pe DN 1A, la Izvoarele. O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc.

UPDATE Traficul rutier s-a reluat la ora 16:00. Imagini cu cisterna care a luat foc AICI

Potrivit primelor informații oferite de autorități, la sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta la cauciucuri fără a cuprinde încărcătura.

Cisterna are patru compartimente cu o capacitate totală de 23 de tone. La fața locului au fost mobilizate șase echipaje de stingere și o ambulanță SMURD.

La această oră incendiul este lichidat însă pompierii acționează în continuare pentru răcirea încărcăturii.

IPJ Prahova anunță că traficul rutier este blocat în totalitate.

foto caracter ilustrativ

Articolul O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1A, în Prahova. Trafic blocat – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.