O casă din Ocnița și alta din Tărtășești au fost cuprinse de flăcări!

Ultima noapte a fost una a incendiilor în județul Dâmbovița! Două locuințe au fost cuprinse de flăcări în localitățile Ocnița și Tărtășești. Pentru stingerea acestora au intervenit pompierii dâmbovițeni. Astfel, la casa din Ocnița s-au deplasat pompierii Detașamentului Moreni, care au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Tot aici, s-au deplasat […] Articolul O casă din Ocnița și alta din Tărtășești au fost cuprinse de flăcări! apare prima dată în DambovitaNews.

O casă din Ocnița și alta din Tărtășești au fost cuprinse de flăcări!

Ultima noapte a fost una a incendiilor în județul Dâmbovița! Două locuințe au fost cuprinse de flăcări în localitățile Ocnița și Tărtășești. Pentru stingerea acestora au intervenit pompierii dâmbovițeni.

Astfel, la casa din Ocnița s-au deplasat pompierii Detașamentului Moreni, care au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Tot aici, s-au deplasat și reprezentanții SVSU Gura Ocniței, care au intervenit și ei cu un echipaj.

În schimb, la incendiul locuinței din Tărtășești au ajuns pompierii Gărzii de Intervenție Răcari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de stingere.

Articolul O casă din Ocnița și alta din Tărtășești au fost cuprinse de flăcări! apare prima dată în DambovitaNews.