Noutăți de la Apple: iPad Pro cu procesor M1, AirTag, modele Apple TV 4K și iMac noi, iPhone Purple

Apple, cea mai valoroasă companie de tehnologie din lume, a lansat noi produse, în cadrul evenimentului „Spring Loaded”. Reprezentanții companiei au prezentat AirTag, o nouă tabletă iPad, o aplicație de podcasturi redesenată, o nouă culoare […] Articolul Noutăți de la Apple: iPad Pro cu procesor M1, AirTag, modele Apple TV 4K și iMac noi, iPhone Purple apare prima dată în Go4IT.

Noutăți de la Apple: iPad Pro cu procesor M1, AirTag, modele Apple TV 4K și iMac noi, iPhone Purple

Apple, cea mai valoroasă companie de tehnologie din lume, a lansat noi produse, în cadrul evenimentului „Spring Loaded”. Reprezentanții companiei au prezentat AirTag, o nouă tabletă iPad, o aplicație de podcasturi redesenată, o nouă culoare pentru iPhone (purple) și un computer all-in-one iMac îmbunătățit semnificativ.

Vă prezentăm, pe scurt, cele mai importante anunțuri făcute de Apple:

Smartphone-ul iPhone va fi disponibil în culoarea Purple începând cu 30 aprilie.

AirTag – un dispozitiv care este atașat la obiecte pentru a nu fi pierdute

AirTag este un mic dispozitiv care poate fi atașat la chei sau alte obiecte pentru a le găsi ușor atunci când sunt rătăcite sau pierdute. Dispozitivul poate fi găsit în aplicația Find My. Produsul va fi disponibil începând cu 30 aprilie. Un AirTag costă 29 de dolari, iar un set de patru are prețul de 99 de dolari. Compania susține că nu are acces la coordonatele geografice raportate de dispozitiv.

O versiune îmbunătățită de Apple TV 4K

Compania a anunțat un nou dispozitiv Apple TV, care oferă calitate 4K și include procesor A12 Bionic. Dispozitivul are o nouă telecomandă, realizată din aluminiu reciclat, cu mai multe butoane fizice, inclusiv o rotiță pentru navigație și unul On/Off.

Apple TV 4K va costa 179 de dolari în versiunea cu capacitate de stocare de 32 GB și 199 de dolari varianta cu 64 GB. Precomenzile vor începe pe 30 aprilie.

Noul iMac

Apple a lansat și un nou model de computer all-in-one iMac, cu o grosime de doar 11,5 mm. Acesta folosește procesorul M1 dezvoltat „în casă” de companie și are display cu diagonala de 24”. Webcam-ul de pe dispozitiv oferă calitate Full HD (1.080p), iar computerul are șase difuzoare, suport pentru Dolby Atmos și microfoane avansate. Dispozitivul este, potrivit Apple, mult mai silențios decât modelul anterior. Pe partea din spate se găsesc patru porturi USB-C, două dintre ele cu suport Thunderbolt.

Noul iMac a fost gândit pentru cei care lucrează de acasă și participă la întâlniri virtuale. Dispozitivul oferă port Ethernet care este ascuns într-un loc neașteptat – încărcătorul.

Computerul va fi disponibil în șapte culori. Prețurile încep de la 1.300 de dolari. În varianta de bază, computerul are 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 256 GB pe SSD.

iPad Pro cu procesor M1

Apple a lansat și o tabletă iPad Pro cu procesor M1 și conectivitate 5G.

Articol în curs de actualizare…

Sursa: Apple

Articolul Noutăți de la Apple: iPad Pro cu procesor M1, AirTag, modele Apple TV 4K și iMac noi, iPhone Purple apare prima dată în Go4IT.