Noul bord ales al RoFin.Tech va prezenta perspectivele industriei fintech din Romania, pe 21 martie

Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) continuă seria evenimentelor FINTECH MINDS MEETUP si invita pe toți cei interesați de fintech sa participle la următoarea ediție marți, 21 martie 2023, de la ora 17:00, la Stup, intr-un setup hybrid (online si offline). Discutiile se vor axa in principal pe ecosistemul fintech din Romania si tendintele acestui an. […] The post Noul bord ales al RoFin.Tech va prezenta perspectivele industriei fintech din Romania, pe 21 martie appeared first on NOCASH ® de 22 ani.

Noul bord ales al RoFin.Tech va prezenta perspectivele industriei fintech din Romania, pe 21 martie

Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) continuă seria evenimentelor FINTECH MINDS MEETUP si invita pe toți cei interesați de fintech sa participle la următoarea ediție marți, 21 martie 2023, de la ora 17:00, la Stup, intr-un setup hybrid (online si offline). Discutiile se vor axa in principal pe ecosistemul fintech din Romania si tendintele acestui an. […]

The post Noul bord ales al RoFin.Tech va prezenta perspectivele industriei fintech din Romania, pe 21 martie appeared first on NOCASH ® de 22 ani.