Noua Casă 2023: ce salariu trebuie să ai ca să-ți permiți ratele la un apartament de 70.000 de euro

Noua Casă este un program guvernamental care facilitează accesul persoanelor interesate să-și achiziționeze o locuință prin acordarea unui credit bancar. Creditul imobiliar prin programul Noua Casă se acordă pe o perioadă de minim trei ani și maxim 30 de ani, potrivit stirileprotv.ro. Dobânda la creditul pentru Noua Casă este variabilă și se calculează în funcție […] Articolul Noua Casă 2023: ce salariu trebuie să ai ca să-ți permiți ratele la un apartament de 70.000 de euro apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Noua Casă 2023: ce salariu trebuie să ai ca să-ți permiți ratele la un apartament de 70.000 de euro

Noua Casă este un program guvernamental care facilitează accesul persoanelor interesate să-și achiziționeze o locuință prin acordarea unui credit bancar. Creditul imobiliar prin programul Noua Casă se acordă pe o perioadă de minim trei ani și maxim 30 de ani, potrivit stirileprotv.ro. Dobânda la creditul pentru Noua Casă este variabilă și se calculează în funcție […]

Articolul Noua Casă 2023: ce salariu trebuie să ai ca să-ți permiți ratele la un apartament de 70.000 de euro apare prima dată în Observatorul Prahovean.