Noi măsuri pentru înscrierea datelor în registrul agricol, la Ploiești

Aleșii locali din Ploiești au aprobat noi măsuri pentru eficientizarea activităților de înscriere a datelor în registrul agricol. Trimestrial, municipalitatea va trimite adrese către mai multe instituții, pentru reactualizarea datelor. Proiectul de hotărâre, aprobat cu majoritate de voturi, prevede în anexă că, trimestrial, municipalitatea va trimite adresă către Serviciul Informatică „în vederea publicării pe pagina […] Articolul Noi măsuri pentru înscrierea datelor în registrul agricol, la Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Noi măsuri pentru înscrierea datelor în registrul agricol, la Ploiești

Aleșii locali din Ploiești au aprobat noi măsuri pentru eficientizarea activităților de înscriere a datelor în registrul agricol. Trimestrial, municipalitatea va trimite adrese către mai multe instituții, pentru reactualizarea datelor.

Proiectul de hotărâre, aprobat cu majoritate de voturi, prevede în anexă că, trimestrial, municipalitatea va trimite adresă către Serviciul Informatică „în vederea publicării pe pagina de internet a prevederilor legale specifice, a termenelor de înregistrare în registrele agricole și a formularului tipizat al declarației privind înscrierea în registrul agricol și actele necesare”.

Totodată, tot trimestrial „se va înainta adresă către Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor pentru verificarea în registrul de decese a persoanelor decedate înscrise în Registrul agricol”.

Proprietarii de terenuri agricole vor fi invitați pentru declararea terenurilor în registrul agricol, iar trimestrial se va înainta adresă către Camera Notarilor Publici pentru verificarea succesiunii în registrul de evidență a procedurilor succesorale pentru persoanele decedate înscrise în Registrul agricol.

Proiectul aprobat mai prevede că „se vor introduce gospodăriile în aplicația RAN și în cazul apariției unor erori se vor transmite adrese la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară  Prahova în vederea remedierii problemelor constatate în aplicația RAN.

Articolul Noi măsuri pentru înscrierea datelor în registrul agricol, la Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.