Noaptea Muzeelor 2022. Lista muzeelor unde accesul este gratuit în Prahova în această seară

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie și secțiile sale muzeale vor sărbători și în acest an Noaptea Muzeelor. Evenimentul, aflat la ediția a 18-a, va include, potrivit Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, expoziții, spectacole, recitaluri instrumentale. Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și secțiile sale oferă, sâmbătă, 14 mai, de Noaptea Muzeelor, acces gratuit […] Articolul Noaptea Muzeelor 2022. Lista muzeelor unde accesul este gratuit în Prahova în această seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Noaptea Muzeelor 2022. Lista muzeelor unde accesul este gratuit în Prahova în această seară

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie și secțiile sale muzeale vor sărbători și în acest an Noaptea Muzeelor. Evenimentul, aflat la ediția a 18-a, va include, potrivit Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, expoziții, spectacole, recitaluri instrumentale. Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și secțiile sale oferă, sâmbătă, 14 mai, de Noaptea Muzeelor, acces gratuit […]

Articolul Noaptea Muzeelor 2022. Lista muzeelor unde accesul este gratuit în Prahova în această seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.