Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la un an după ce i-a murit un fiu. Modelul Alyssa Scott i-a dăruit o fetiță

La doar un an după ce i-a murit fiul pe care îl avea cu iubita lui, modelul Alyssa Scott, Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară. Zen, fiul lor, s-a născut pe data de 23 iunie și a decedat în același an pe data de 5 decembrie, după ce a fost diagnosticat cu […]

Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la un an după ce i-a murit un fiu. Modelul Alyssa Scott i-a dăruit o fetiță

La doar un an după ce i-a murit fiul pe care îl avea cu iubita lui, modelul Alyssa Scott, Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară. Zen, fiul lor, s-a născut pe data de 23 iunie și a decedat în același an pe data de 5 decembrie, după ce a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Acum, cea care a dat vestea minunată a fost chiar partenera de viață a artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la doar un an după ce el și iubita lui, modelul Alyssa Scott, și-au pierdut fiul. Micuțul Zen a fost răpus de o boală teribilă, cancer cerebral. Alyssa a făcut anunțul pe Instagram, precizând că ea și Nick au devenit părinții unei fetițe pe data de 14 decembrie, la doar un an și câteva zile de la dramatica pierdere.

Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la un an după ce i-a murit un fiu. Modelul Alyssa Scott i-a dăruit o fetițăNick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la un an după ce i-a murit un fiu. Modelul Alyssa Scott i-a dăruit o fetiță

Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară

Nick Cannon are acum 11 copii, după ce partenera lui de viață, modelul Alyssa Scott, a născut o fetiță perfect sănătoasă, la doar un an de la moartea fiului lor Zen, răpus de o boală nemiloasă, pe 5 decembrie anul trecut. Cea care a dat fericita veste a fost chiar partenera de viață a lui Nick, care a anunțat pe Instagram că au devenit părinți pentru a doua oară.

„HI BABY”, a scris partenera de viață a lui nick Cannon în postarea în care a dezvluit că fiica lor a venit pe lume în data de 14 decembrie.

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!

Citește și:Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:’Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

Ulterior, Alyssa a revenit cu o postare tulburătoare despre fiul lor, care a încetat din viață anul trecut.

„Zen este fiecare gură de aer pe care o iau. Știu că spiritul lui era cu noi în cameră în acea zi. Știu că ne veghează, îmi arată semne pe fiecare zi. O să-i țin amintirea vie mereu.  O să-mi amintesc sunetul vocii lui Nick spunând ”este fată”, cu tot ceea ce ni s-a întâmplat văzându-se pe fața lui. O să-mi amintesc plânsul ei când a respirat pentru prima oară și bătaia inimii ei lângă a mea. Fetița mea dulce, mi-am primit surpriza!! Te iubim, Halo Marie Cannon!”, a scris Alyssa Scott.

Nick Cannon, tată de 5 ori în 2022!

Nick Cannon este cunoscut pentru poveștile sale controversate de iubire, dar mai ales pentru faptul că a reușit un record – doar în 2022 vedeta a devenit tată de 5 ori, cu partenere diferite. În luna noiembrie, Nick Cannon anunța venirea pe lume a celui de al unsprezecelea copil al său, Zeppelin Cannon, cu Abbey De La Rosa. Din relația cu Abbey, prezentatorul TV mai are gemenii Zion și Zillion, de 18 luni. Nick Cannon mai are gemeni, Monroe și Morrocan, în vârstă de 11 ani, și cu fosta lui soție, celebra Mariah Carey. Prezentatorul are alți trei copii cu Brittany Bell: Golden, 5 ani, Powerful, 18 luni, și Rise, o lună.

În 2022, primul copil i-a fost dăruit de Bre Tiesy, în luna iulie. A urmat, în septembrie, cel născut de LaNisha Cole. Tot în septembrie, Brittany Bell i-a dăruit o fetiță, iar în noiembrie Abby De La Rosa l-a făcut din nou tată, iar în decembrie Alyssa Scott i-a dăruit și ea o fetiță.

Foto: Hepta, Instagram, Facebook