Nelu Tătaru: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier

Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca vaccinul antigripal, afirmă ministrul Sănătății. Ministrul Sănătății a precizat că se va administra şi o a doua doză cu rapel la 28 de zile de la prima, potrivit digi24.ro. „Se face cu rapel la 28 de zile (vaccinul împotriva noului coronavirus – n.r.). La fel, sezonier, […] Articolul Nelu Tătaru: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Nelu Tătaru: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier

Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca vaccinul antigripal, afirmă ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății a precizat că se va administra şi o a doua doză cu rapel la 28 de zile de la prima, potrivit digi24.ro.

„Se face cu rapel la 28 de zile (vaccinul împotriva noului coronavirus – n.r.). La fel, sezonier, ca şi vaccinul antigripal. Sperăm ca, odată cu vaccinarea, să putem vedea în vară o scădere a numărului de cazuri şi să putem avea acea perioadă liberă. La fel ca şi în sezonul gripal, atunci se va face şi vaccinul anti-COVID”, a explicat ministrul Sănătății.

Și președintele Klaus Iohannis a vorbit despre campania de vaccinare care se pregătește, exprimându-și speranța că pandemia va fi pusă sub control până în vara anului viitor.

sursa: digi24.ro

Articolul Nelu Tătaru: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier apare prima dată în Observatorul Prahovean.