Nelu Tătaru: „Ne gândim la introducerea vaccinării obligatorie sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale”

Nelu Tăraru, fostul ministru al Sănătății, a declarant astăzi ca va discuta cu Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. „Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. [...] Articolul Nelu Tătaru: „Ne gândim la introducerea vaccinării obligatorie sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale” apare prima dată în Biz Brasov.

Nelu Tătaru: „Ne gândim la introducerea vaccinării obligatorie sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale”

Nelu Tăraru, fostul ministru al Sănătății, a declarant astăzi ca va discuta cu Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. „Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. [...]

Articolul Nelu Tătaru: „Ne gândim la introducerea vaccinării obligatorie sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale” apare prima dată în Biz Brasov.