Negru Vodă trece peste indicele de 2/ 1.000 locuitori astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri, încadrarea localității Negru Vodă în rata de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în [...] The post Negru Vodă trece peste indicele de 2/ 1.000 locuitori astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate first appeared on Constanța NEWS.

Negru Vodă trece peste indicele de 2/ 1.000 locuitori astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri, încadrarea localității Negru Vodă în rata de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate.

Din datele colectate de DSP Constanța în ultimele 14 zile, localitatea Negru Vodă a atins o rată de incidență de 2.03, ca urmare a infectării unui total de 12 persoane, dintr-o populație de 5.923 de oameni.

Astfel, potrivit Prefecturii Constanța, în urma depășirii ratei incidenței cumulate a cazurilor COVID-19, în ultimele 14 zile, de 1,5/ 1.000 de locuitori, s-a aprobat ca Primăria Orașului Negru Vodă să întreprindă demersuri pentru respectarea pe teritoriul localității a măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Măsurile prevăzute în anexele hotărârii – purtarea măștii de protecție în spații aglomerate, restaurante și cafenele cu activitate redusă la 30 la sută din capacitate ș.a.m.d., sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând a fi reevaluate”, au precizat reprezentanții Prefecturii Constanța.

The post Negru Vodă trece peste indicele de 2/ 1.000 locuitori astfel că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate first appeared on Constanța NEWS.