Necaz mare pentru o familie din comuna Conțești în prag de iarnă!

În această după-amiază, pompierii dâmbovițeni au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Mereni (comuna Conțești). Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Garda Răcari și una de la Detașamentul Titu. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se […] Articolul Necaz mare pentru o familie din comuna Conțești în prag de iarnă! apare prima dată în DambovitaNews.

Necaz mare pentru o familie din comuna Conțești în prag de iarnă!

În această după-amiază, pompierii dâmbovițeni au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Mereni (comuna Conțești).

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Garda Răcari și una de la Detașamentul Titu. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești (cameră centrală termică alimentată cu lemne și o bucătărie de vară), precum și la acoperișul și mansarda locuinței.

A fost o intervenție dificilă, pompierii reușind lichidarea incendiului după 3 ore de luptă cu flăcările.

Din fericire nu au existat victime, dar pagubele materiale au fost însemnate. Au ars: acoperișurile anexelor (circa 40 metri pătrați) și locuinței (circa 180 metri pătrați) și bunuri materiale (apaaratură electronică și electrocasnică, obiecte de mobilier, materiale textile și lemne).

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza neglijenței proprietarei care a încercat să aprindă focul la centrala termică turnând motorină peste jarul existent, moment în care s-a produs o răbufnire, combustibilul lichid s-a aprins și s-a răspândit în camera centralei.

Articolul Necaz mare pentru o familie din comuna Conțești în prag de iarnă! apare prima dată în DambovitaNews.