NAPARIS TROPHY Slobozia: Încep meciurile de pe tabloul principal

NAPARIS TROPHY Slobozia își consumă marți a treia zi de turneu cu ultimele partide din calificări și primele de pe tabloul principal. Meciuri tari la NAPARIS TROPHY Slobozia și în a treia zi de turneu. Cele mai bune competitoare din calificări încearcă să prindă un loc pe tabloul principal. Sunt 8 meciuri din a treia etapă de calificare, primele dintre ele programate să înceapă de la ora 10.00 pe patru terenuri de tenis de la baza TENIS CON și CSM UNIREA Slobozia din Parcul Catedralei Slobozia. Tot marți sunt în… Articolul NAPARIS TROPHY Slobozia: Încep meciurile de pe tabloul principal apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

NAPARIS TROPHY Slobozia: Încep meciurile de pe tabloul principal

NAPARIS TROPHY Slobozia își consumă marți a treia zi de turneu cu ultimele partide din calificări și primele de pe tabloul principal.

Meciuri tari la NAPARIS TROPHY Slobozia și în a treia zi de turneu. Cele mai bune competitoare din calificări încearcă să prindă un loc pe tabloul principal.

Sunt 8 meciuri din a treia etapă de calificare, primele dintre ele programate să înceapă de la ora 10.00 pe patru terenuri de tenis de la baza TENIS CON și CSM UNIREA Slobozia din Parcul Catedralei Slobozia.

Tot marți sunt în program și primele confruntări de pe tabloul principal, urmate, spre finalul zilei, de meciuri de dublu.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA TURNEU, ZIUA A DOUA, 18.09.2023!

PROGRAMUL COMPLET NAPARIS TROPHY, 19.09.2023

Articolul NAPARIS TROPHY Slobozia: Încep meciurile de pe tabloul principal apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.