Municipiul Târgoviște premiat la competiția „Premiile Orașelor Verzi 2023″… la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”!

Un premiu care onorează municipiul Târgoviște. Fosta Cetate de Scaun a Țării Românești primește unul dintre cele 3 trofee acordate și diploma de excelență în cadrul competiției „Premiile Orașelor Verzi 2023″ la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”! ,,Distincția reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse în direcția unei dezvoltări sustenabile, reducerii impactului asupra mediului și promovării investițiilor […] Articolul Municipiul Târgoviște premiat la competiția „Premiile Orașelor Verzi 2023″… la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”! apare prima dată în DambovitaNews.

Municipiul Târgoviște premiat la competiția „Premiile Orașelor Verzi 2023″… la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”!

Un premiu care onorează municipiul Târgoviște. Fosta Cetate de Scaun a Țării Românești primește unul dintre cele 3 trofee acordate și diploma de excelență în cadrul competiției „Premiile Orașelor Verzi 2023″ la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”!

,,Distincția reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse în direcția unei dezvoltări sustenabile, reducerii impactului asupra mediului și promovării investițiilor verzi.  Proiectul de modernizare a transportului public local și achiziția de autobuze ecologice, modernizarea iluminatului public prin 2 proiecte importante având ca finalitate reducerea drastică a consumului, construirea a 2 parcuri de la zero, toate aceste investiții realizate pe fonduri europene, precum și o strategie de dezvoltare locală foarte bine articulată și prietenoasă cu mediul, au reprezentat argumentele hotărâtoare ale Târgoviștei în această competiție’’, a transmis primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

Articolul Municipiul Târgoviște premiat la competiția „Premiile Orașelor Verzi 2023″… la categoria “PLANIFICARE URBANĂ SUSTENABILĂ”! apare prima dată în DambovitaNews.