Municipiul Târgoviște a ajuns la o sumă record pentru investițiile aflate în derulare

1.185.623.646,01 ???????????? (???????????????????????????? 240.000.000 ????????????????) reprezintă valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște! Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai […] Articolul Municipiul Târgoviște a ajuns la o sumă record pentru investițiile aflate în derulare apare prima dată în DambovitaNews.

Municipiul Târgoviște a ajuns la o sumă record pentru investițiile aflate în derulare
1.185.623.646,01 ???????????? (???????????????????????????? 240.000.000 ????????????????) reprezintă valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște!
Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai câteva dintre obiectivele de investiții în curs și care transformă în fiecare zi orașul nostru!
De ramarcat că aproximativ 85% dintre proiecte se realizează cu fonduri nerambursabile, în principal europene, dar și cu bani atrași prin diferitele programe de finanțare gestionate de către Guvernul României!

Articolul Municipiul Târgoviște a ajuns la o sumă record pentru investițiile aflate în derulare apare prima dată în DambovitaNews.