Muncitor prins sub un mal de pământ în Argeş. ISU: „Victima este conştientă şi cooperantă”

Un bărbat din comuna Bascov, județul Argeș, s-a trezit captiv sub un mal de pământ, în timp ce săpa un șanț, potrivit Adevărul. Misiunea de salvare a fost îngreunată de faptul că apa a curs peste muncitor. „Persoana a fost surprinsă de pământ până la piept, în timp ce săpa un şanţ. Bărbatul a fost […]

Muncitor prins sub un mal de pământ în Argeş. ISU: „Victima este conştientă şi cooperantă”

Un bărbat din comuna Bascov, județul Argeș, s-a trezit captiv sub un mal de pământ, în timp ce săpa un șanț, potrivit Adevărul. Misiunea de salvare a fost îngreunată de faptul că apa a curs peste muncitor.


„Persoana a fost surprinsă de pământ până la piept, în timp ce săpa un şanţ. Bărbatul a fost scos şi predat echipajului SAJ, fiind în hipotermie severă. A suferit traumatisme la membrele inferioare", a anunțat ISU Argeș.


Conform primelor informații, este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani.


„Din cauza unei fisuri la o conductă, se scurge în interiorul şanţului apă. Permanent se evacuează apă din şanţ şi se îndepărtează pământul care îl tine captiv pe bărbat”, a mai transmis ISU Argeş.


Intervenţia de salvare a fost dificilă din cauza pământului umed care îi acoperea picioarele, iar apa a curs încontinuu în şanţul în care bărbatul era prins.


ISU Argeș a mai precizat că „victima este conştientă şi cooperantă. Se lucrează pentru extragerea sa în siguranţă”.