Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat, în cursul zilei de luni, la starea civilă din Constanța, cu două zile mai înainte de marea nuntă, programată miercuri, 15 septembrie. Motivul este legat strict de actele necesare oficializării relației celor doi.

Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat, în cursul zilei de luni, la starea civilă din Constanța, cu două zile mai înainte de marea nuntă, programată miercuri, 15 septembrie. Motivul este legat strict de actele necesare oficializării relației celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la starea civilă. Jucătoarea de tenis și logodnicul ei au venit, ieri, de mână la Starea Civilă Constanța, așa cum prevedere legea. Cei doi au înregistrat cererea oficială pentru căsătoria de mâine, scrie Wowbiz.

Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovadaMotivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la starea civilă. Afișarea publică a declarației de căsătorie reprezintă o obligație legală a autorităților și se face pentru cazul în care ar putea exista o persoană (sau mai multe) care să se opună actului, mai scrie sursa citată.

„Astăzi, 13-09-2021, a fost înregistrată Declarația de Căsătorie a Domnului Iuruc Apostol-Gabriel, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în localitatea București, Județul/Sectorul 2 și a Doamnei (D-rei) Halep Simona, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în localitatea Constanța, Județul/Sector Constanța”, se arată în publicația de căsătorie afișată la intrarea în Primăria Constanța în spațiul public.

Citește și: Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație

Citește și: Cele mai extravagante ținute de la Met Gala

Nuntă cu invitați de marcă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la starea civilă . Simona Halep și Toni Iuruc vor merge mâine, 15 septembrie, la Casa de Căsătorii pentru cununia civilă. La eveniment va participa doar familia și câțiva prieteni apropiați. În schimb, petrecerea are o grămadă de invitați de marcă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la starea civilă. Printre cei care sunt așteptați se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. De asemenea, mai multe prezențe din lumea sportului vor fi alături de Simona Halep în cea mai importantă zi.

Toni Iuruc este un milionar machidon. Când s-au cunoscut cei doi

Toni Iuruc este un milionar de origine aromână care a mai fost căsătorit de două ori. De prima soție (Arina, de profesie model și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018. Conform Fanatik, milionarul de 42 de ani deține șase firme, una dintre acestea fiind de publicitate.

Simona Halep și Toni s-au cunoscut în 2019 Simona Halep are din vara anului 2019 o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân care a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon.

Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.