Momentul accidentului din Capitală, în care au murit două fete lovite pe trotuar de un Mercedes, a fost surprins de o cameră de supraveghere – Link Video

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un Mercedes condus de o șoferiță de 56 de ani a intrat în plin în două fete, pe trotuar, în cartierul Andronache din București. Potrivit martorilor, femeia a pierdut controlul bolidului și a lovit mortal o tânără de 20, respectiv o fată de 6 ani. Imaginile, […] Articolul Momentul accidentului din Capitală, în care au murit două fete lovite pe trotuar de un Mercedes, a fost surprins de o cameră de supraveghere – Link Video apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Momentul accidentului din Capitală, în care au murit două fete lovite pe trotuar de un Mercedes, a fost surprins de o cameră de supraveghere – Link Video

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un Mercedes condus de o șoferiță de 56 de ani a intrat în plin în două fete, pe trotuar, în cartierul Andronache din București.

Potrivit martorilor, femeia a pierdut controlul bolidului și a lovit mortal o tânără de 20, respectiv o fată de 6 ani.

Imaginile, cu puternic impact emoțional pot fi vizionate AICI

După accident, șoferița, o femeie de 56 de ani și soțul său, pasager pe scaunul din dreapta, au fost bătuți de martori, cu pumnii, picioarele și o lopată. (detalii AICI)

Din acest motiv, procurorul de caz a decis să o lase în libertate.

„Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la față. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, a afirmat procurorul Rodica Nițescu

Șoferița le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului, după ce a a încurcat pedalele pentru că nu conducea prea des, mașina având cutie de viteze automată.

Articolul Momentul accidentului din Capitală, în care au murit două fete lovite pe trotuar de un Mercedes, a fost surprins de o cameră de supraveghere – Link Video apare prima dată în Observatorul Prahovean.