Moldova începe pregătirea pentru aderarea la SEPA. Comisia Europeana a desemnat BNR sa se ocupe cu implementarea proiectului.

Banca Naţională a României a fost desemnată de Uniunea Europeană să coordoneze implementarea unui proiect dedicat sectorului financiar din Republica Moldova, după ce a câştigat procesul de selecţie atribuit acestuia, împreună cu Banca Centrală a Regatului Ţărilor de Jos şi de Banca Lituaniei. „La data de 22 iulie a.c. Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova […] The post Moldova începe pregătirea pentru aderarea la SEPA. Comisia Europeana a desemnat BNR sa se ocupe cu implementarea proiectului. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Moldova începe pregătirea pentru aderarea la SEPA. Comisia Europeana a desemnat BNR sa se ocupe cu implementarea proiectului.

Banca Naţională a României a fost desemnată de Uniunea Europeană să coordoneze implementarea unui proiect dedicat sectorului financiar din Republica Moldova, după ce a câştigat procesul de selecţie atribuit acestuia, împreună cu Banca Centrală a Regatului Ţărilor de Jos şi de Banca Lituaniei. „La data de 22 iulie a.c. Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova […]

The post Moldova începe pregătirea pentru aderarea la SEPA. Comisia Europeana a desemnat BNR sa se ocupe cu implementarea proiectului. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.