Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța și Tuzla

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat, miercuri, 21 octombrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 45 a CJSU Constanța. Aceasta prevede modificarea scenariului de funcționare în două [...] The post Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța și Tuzla first appeared on Constanța NEWS.

Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța și Tuzla

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat, miercuri, 21 octombrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 45 a CJSU Constanța.

Aceasta prevede modificarea scenariului de funcționare în două unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 3, în scenariul 2, în ceea ce privește Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Cuvios Dionisie Exiguul” Constanța (o clasă a X-a) și Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla (o clasă a VIII-a). Măsurile au fost luate ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CSJU scenariul 3 de funcționare.

Modificarea scenariului de funcționare a fost avizată, în prealabil, atât de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, cât și de Direcția de Sănătate Publică Constanța.

The post Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța și Tuzla first appeared on Constanța NEWS.