Modernizarea Municipiului Târgoviște continuă!

“A debutat și acțiunea prin care sunt dezafectate fostele rețele supraterane de termoficare, utilizate inițial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doicești, rețele deopotrivă periculoase și inestetice! Rețeaua prezintă degradări structurale și constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată. Proiectul […] Articolul Modernizarea Municipiului Târgoviște continuă! apare prima dată în DambovitaNews.

Modernizarea Municipiului Târgoviște continuă!

“A debutat și acțiunea prin care sunt dezafectate fostele rețele supraterane de termoficare, utilizate inițial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doicești, rețele deopotrivă periculoase și inestetice!

Rețeaua prezintă degradări structurale și constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată.

Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, dar si a celor 6 puncte termice existente de-a lungul rețelei, iar lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului.”, a transmis Daniel Cristian Stan.

Articolul Modernizarea Municipiului Târgoviște continuă! apare prima dată în DambovitaNews.