Misterul mormântului princiar descoperit, iarna trecută, lângă Mizil

Arheologii au făcut, la sfârșitul anului trecut, o descoperire impresionantă pe șantierul Autostrăzii A7, Ploiești-Buzău. Este vorba de un mormânt princiar – al unui războinic – datat, pe baza inventarului, din epoca migrațiilor. La sfârșitul anului trecut, arheologii de la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București anunțau o descoperire impresionantă. În timp ce făceau […] Articolul Misterul mormântului princiar descoperit, iarna trecută, lângă Mizil apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Misterul mormântului princiar descoperit, iarna trecută, lângă Mizil

Arheologii au făcut, la sfârșitul anului trecut, o descoperire impresionantă pe șantierul Autostrăzii A7, Ploiești-Buzău. Este vorba de un mormânt princiar – al unui războinic – datat, pe baza inventarului, din epoca migrațiilor. La sfârșitul anului trecut, arheologii de la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București anunțau o descoperire impresionantă. În timp ce făceau […]

Articolul Misterul mormântului princiar descoperit, iarna trecută, lângă Mizil apare prima dată în Observatorul Prahovean.