Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani: „Mă întreb cum de mai sunt în viață”. Băutura pe care o consumă zilnic

Mircea Badea susține că de 30 de ani nu a mai băut apă, situație care i-a uimit și pe medici. La rândul său, Badea se miră că mai este în viață în urma stilului nesănătos de viață pe care îl duce, spre deosebire de iubita lui care militează pentru hrană sănătoasă, sport și hidratare cu […]

Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani: „Mă întreb cum de mai sunt în viață”. Băutura pe care o consumă zilnic

Mircea Badea susține că de 30 de ani nu a mai băut apă, situație care i-a uimit și pe medici. La rândul său, Badea se miră că mai este în viață în urma stilului nesănătos de viață pe care îl duce, spre deosebire de iubita lui care militează pentru hrană sănătoasă, sport și hidratare cu apă. Mircea Badea a dezvăluit, în schimb, care este băutura pe care o consumă zilnic, despre 25 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea a relatat o știre despre tinerii care mor, în urma infarctului, una dintre cauze fiind, cel mai probabil, potrivit cercetătorilor, consumul de energizante. Cu această ocazie, prezentatorul TV a spus că și el bea aceste băuturi.

Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani: "Mă întreb cum de mai sunt în viață". Băutura pe care o consumă zilnicMircea Badea nu bea apă de 30 de ani: "Mă întreb cum de mai sunt în viață". Băutura pe care o consumă zilnic

Mircea Badea n-a mai băut apă de 30 de ani

Mircea Badea a declarat, în emisiunea sa de la Antena 3, că are are aproape 30 de ani de când nu mai bea apă. În schimb, alege să consume foarte des băuturi energizante, situație care i-a șocat pe medicii cu care a intrat în contact de-a lungul anilor.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani.

Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:”Avem gânduri serioase. Facem de toate”

Citește și: Cât costă o rochie de mireasă creată de Bianca Drăgușanu:„Româncele știu să aleagă. Cele mai multe rochii cumpărate au fost…’

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile:”Se bucură că își vinde familia”

Badea i-a șocat pe medicii cărora le-a spus că nu bea apă

Obiceiul lui Mircea Badea i-a luat prin surprindere chiar și pe medicii cu care acesta a mai discutat de-a lungul vremii, susține prezentatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’.

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai adăugat Mircea Badea.

Mircea Badea recunoaște că duce un stil de viață nesănătos

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.