Minora din Berceni dată dispărută de familie s-a prezentat la Secția de Poliție. Ce le-a declarat oamenilor legii

Bianca Loredana Barangă, adolescenta în vârstă de 15 ani din comuna Berceni dată dispărută azi noapte de familie a fost depistată. După ce familia și-a dat acordul pentru mediatizarea cazului, Poliția Prahova a transmis un comunicat de presă cu semnalmentele acesteia și alte detalii relevante care pot ajuta în astfel de situații. Citește și: Bianca […] Articolul Minora din Berceni dată dispărută de familie s-a prezentat la Secția de Poliție. Ce le-a declarat oamenilor legii apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Minora din Berceni dată dispărută de familie s-a prezentat la Secția de Poliție. Ce le-a declarat oamenilor legii

Bianca Loredana Barangă, adolescenta în vârstă de 15 ani din comuna Berceni dată dispărută azi noapte de familie a fost depistată. După ce familia și-a dat acordul pentru mediatizarea cazului, Poliția Prahova a transmis un comunicat de presă cu semnalmentele acesteia și alte detalii relevante care pot ajuta în astfel de situații. Citește și: Bianca […]

Articolul Minora din Berceni dată dispărută de familie s-a prezentat la Secția de Poliție. Ce le-a declarat oamenilor legii apare prima dată în Observatorul Prahovean.