Ministrul Justiției a susținut că nu sunt focare de Covid în Instanțe. Forumul Judecătorilor i-a trimis o listă care demonstrează contrariul

Pe lista Forumului Judecătorilor se află curţi de apel, tribunale, judecătorii şi parchete. Ori ministrul Justiției nu cunoaște realitatea din țară, ori a dorit să o cosmetizeze, fiind însă contrazis de către magistrați. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat că ”sediile instanţelor nu sunt focare de infecţie”. Cătălin Predoiu a mai precizat că sunt eronate […] Articolul Ministrul Justiției a susținut că nu sunt focare de Covid în Instanțe. Forumul Judecătorilor i-a trimis o listă care demonstrează contrariul apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ministrul Justiției a susținut că nu sunt focare de Covid în Instanțe. Forumul Judecătorilor i-a trimis o listă care demonstrează contrariul

Pe lista Forumului Judecătorilor se află curţi de apel, tribunale, judecătorii şi parchete.

Ori ministrul Justiției nu cunoaște realitatea din țară, ori a dorit să o cosmetizeze, fiind însă contrazis de către magistrați.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat că ”sediile instanţelor nu sunt focare de infecţie”.

Cătălin Predoiu a mai precizat că sunt eronate afirmaţiile celor care susţin că sediile instanţelor de judecată ar fi focare de coronavirus, el arătând că, ”încă de la începutul pandemiei, sediile instanţelor au primit echipamente de protecţie, inclusiv combinezoane”.

În replică Asoțiația Forumul Judecătorilor a strâns toate linkurile către știrile din țară, care prezentau cazurile din diverse instanțe, trei fiind din Prahova.

Lista poate fi consultată AICI.

Articolul Ministrul Justiției a susținut că nu sunt focare de Covid în Instanțe. Forumul Judecătorilor i-a trimis o listă care demonstrează contrariul apare prima dată în Observatorul Prahovean.