Ministrul Educației: Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2 nu schimbă decizia privind redeschiderea școlilor

Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2, varianta britanică, nu schimbă deocamdată decizia privind redeschiderea școlilor, anunță Ministrul Educației. Așadar, din cei 2,9 milioane de elevi din România, jumătate s-ar putea întoarce în bănci pe 8 februarie. Sorin Câmpeanu, Ministrul Educaţiei: “Am primit asigurări, din partea celor care au competenţa să se exprime cu privire la evoluţia epidemiologică, […] Articolul Ministrul Educației: Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2 nu schimbă decizia privind redeschiderea școlilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ministrul Educației: Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2 nu schimbă decizia privind redeschiderea școlilor

Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2, varianta britanică, nu schimbă deocamdată decizia privind redeschiderea școlilor, anunță Ministrul Educației.

Așadar, din cei 2,9 milioane de elevi din România, jumătate s-ar putea întoarce în bănci pe 8 februarie.

Sorin Câmpeanu, Ministrul Educaţiei: “Am primit asigurări, din partea celor care au competenţa să se exprime cu privire la evoluţia epidemiologică, asupra faptului că şansele de schimbări spectaculoase sunt foarte mici, aşa că şcolile se vor deschide după scenariile deja anunţate.”

Decizia pentru redeschiderea şcolilor va fi luată în funcţie de evoluţia pandemiei din fiecare localitate.

Reprezentant al Guvernului: ”Deschiderea şcolilor este o prioritate pentru noi şi îmi place să cred că este o prioritate. Toate celalalte măsuri de relaxare, indiferent de rata de incidență, vor trebui să aştepte. Atunci când s-a stabilit hotărârea de guvern cu nivelul roşu, galben, verde, încă nu aveam tulpină, lucrurile s-au schimbat”.

Citește continuarea pe stirileprotv.ro

Articolul Ministrul Educației: Noua tulpină a virusului Sars-Cov-2 nu schimbă decizia privind redeschiderea școlilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.