Ministerul Sănătății: Fonduri pentru salariile restante, din luna august, pentru personalul de la centrele de vaccinare

Veste bună pentru personalul medical de la centrele de vaccinare. Ministerul sănătății a anunțat că vor fi achitate salariile restante din luna august 2021. Ministerul Sănătății a transmis, vineri, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24 851 000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de […] Articolul Ministerul Sănătății: Fonduri pentru salariile restante, din luna august, pentru personalul de la centrele de vaccinare apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ministerul Sănătății: Fonduri pentru salariile restante, din luna august, pentru personalul de la centrele de vaccinare

Veste bună pentru personalul medical de la centrele de vaccinare. Ministerul sănătății a anunțat că vor fi achitate salariile restante din luna august 2021.

Ministerul Sănătății a transmis, vineri, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24 851 000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite și sumele pentru lunile mai – iulie a. c.

„Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, așa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Articolul Ministerul Sănătății: Fonduri pentru salariile restante, din luna august, pentru personalul de la centrele de vaccinare apare prima dată în Observatorul Prahovean.