Mihăiță Găină: PNL lansează programul Rabla pentru electrocasnice

Mihăiță Găină: Debutul pe 15 decembrie al programului guvernamental Rabla pentru electrocasnice le va aduce și mai multe bucurii românilor înainte de Crăciun. Candidatul PNL pentru un nou mandat de deputat, Mihăiță Găină, le dă noi vești bune ialomițenilor privind înlocuirea electronicelor și electrocasnicelor cu unele noi grație oportunităților oferite de Cabinetul Orban. ”Noutatea față de edițiile anterioare o reprezintă introducerea în program și a laptopurilor și a tabletelor, deoarece știm cât de importante sunt acestea acum pentru copiii care fac școala online sau pentru cei care lucrează de acasă.”,… Articolul Mihăiță Găină: PNL lansează programul Rabla pentru electrocasnice apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Mihăiță Găină: PNL lansează programul Rabla pentru electrocasnice

Mihăiță Găină: Debutul pe 15 decembrie al programului guvernamental Rabla pentru electrocasnice le va aduce și mai multe bucurii românilor înainte de Crăciun.

Candidatul PNL pentru un nou mandat de deputat, Mihăiță Găină, le dă noi vești bune ialomițenilor privind înlocuirea electronicelor și electrocasnicelor cu unele noi grație oportunităților oferite de Cabinetul Orban.

Noutatea față de edițiile anterioare o reprezintă introducerea în program și a laptopurilor și a tabletelor, deoarece știm cât de importante sunt acestea acum pentru copiii care fac școala online sau pentru cei care lucrează de acasă.”, afirmă deputatul liberal, care explică și faptul că ”oricine poate obține mai multe vouchere, cât timp ele sunt pentru tipuri de produse diferite”.

Procesul de înscriere va fi unul extrem de simplu și se va desfășura online. Din 15 decembrie, printr-o vizită pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, apoi prin completarea datelor în aplicație și alegerea echipamentului dorit, oricine va beneficia de un voucher de reducere în câteva minute.

Acesta va putea fi folosi fizic sau online la comercianții autorizați. Lista acestora va figura pe site-ul AFM de îndată ce toți comercianții vor fi validați.

Bugetul programului este de 40 de milioane de lei, dublu față de cel alocat în 2018, când a fost lansat prima oară. Din estimările guvernului, peste 100.000 de români vor putea beneficia de vouchere.”, mai subliniază candidatul liberal pentru un nou mandat de deputat.

(Comandat de Partidul Național Liberal, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI Mandatar Financiar Coordonator 11200025)

Articolul Mihăiță Găină: PNL lansează programul Rabla pentru electrocasnice apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.