Mihăiță Găină: La mulţi ani, România!

Mihăiță Găină, candidat PNL la Camera Deputaților, le transmite românilor un mesaj de Ziua Națională. La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Voința neamului exprimată ferm, la 1 decembrie 1918, la Alba Iulia, a creat o Românie unică, puternică și independentă, o Românie de care beneficiem cu toții astăzi. Acest moment de sărbătoare și de bucurie trebuie să ne determine pe fiecare dintre noi să rememorăm sacrificiile tuturor înaintașilor noștri. Este de datoria noastră să ne gândim mult mai profund la acțiunile înaintașilor noștri, iar prin prisma lor să… Articolul Mihăiță Găină: La mulţi ani, România! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Mihăiță Găină: La mulţi ani, România!

Mihăiță Găină, candidat PNL la Camera Deputaților, le transmite românilor un mesaj de Ziua Națională.

La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!

Voința neamului exprimată ferm, la 1 decembrie 1918, la Alba Iulia, a creat o Românie unică, puternică și independentă, o Românie de care beneficiem cu toții astăzi.

Acest moment de sărbătoare și de bucurie trebuie să ne determine pe fiecare dintre noi să rememorăm sacrificiile tuturor înaintașilor noștri.

Este de datoria noastră să ne gândim mult mai profund la acțiunile înaintașilor noștri, iar prin prisma lor să dăm dovadă de responsabilitate și să creionăm un viitor mai bun și mai sigur prin deciziile noastre, individuale, precum și prin cele colective.

Configurația politică actuală a țării noastre ne oferă posibilitatea, la sfârșitul săptămânii, să construim ceea ce ne dorim de atâția ani, o Românie puternică, cu instituții eficiente, cu o economie funcțională și o societate dreaptă și echitabilă.

Numai împreună putem să făurim România pe care ne-o dorim pentru noi și pentru copiii noștri, numai împreună putem moderniza România și numai împreună putem accentua evoluția economică și socială.

Acum este momentul să ne facem datoria și să construim, prin votul nostru, România pe care românii o vor aniversa și peste sute de ani și, de ce nu, chiar o mie de ani!

Cu aceste gânduri în suflet și cu mândria că sunt român, adresez României și tuturor românilor tradiționala urare de ”La mulți ani!”.

Cu considerație, Mihăiță Găină, deputat PNL

(Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI Mandatar Financiar Coordonator 11200025)

Articolul Mihăiță Găină: La mulţi ani, România! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.