Mihăiță Găină: Ajutor de la Guvernul PNL pentru șomeri

Mihăiță Găină: După platforma pensiamea.ro, necesară celor care se retrag din activitate, ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat, recent, și gasescjob.ro, cu ajutorul căreia oamenii își pot găsi un loc de muncă. ”PNL nu doar că se arată preocupat de reducerea șomajului și reintegrarea în câmpul muncii a celor rămași fără slujbe, ci chiar pune în practică noi soluții inovatoare pentru ajutorarea celor aflați în acest impas. Noua platformă le este utilă oamenilor căci le ușurează căutarea și le facilitează depistarea unui loc de muncă. Mai mult, oferă posibilitatea… Articolul Mihăiță Găină: Ajutor de la Guvernul PNL pentru șomeri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Mihăiță Găină: Ajutor de la Guvernul PNL pentru șomeri

Mihăiță Găină: După platforma pensiamea.ro, necesară celor care se retrag din activitate, ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat, recent, și gasescjob.ro, cu ajutorul căreia oamenii își pot găsi un loc de muncă.

PNL nu doar că se arată preocupat de reducerea șomajului și reintegrarea în câmpul muncii a celor rămași fără slujbe, ci chiar pune în practică noi soluții inovatoare pentru ajutorarea celor aflați în acest impas. Noua platformă le este utilă oamenilor căci le ușurează căutarea și le facilitează depistarea unui loc de muncă. Mai mult, oferă posibilitatea conectării românilor în căutare de locuri de muncă cu angajatori din toată țara, utilizând datele din platforma ANOFM, cea care conține acum 19.000 locuri de muncă disponibile.”, face anunțul candidatul PNL pentru un nou mandat de deputat, Mihăiță Găină.

Deputatul liberal explică faptul că pe site-ul ANOFM, angajatorii și candidații găsesc mai ușor și instrucțiuni detaliate cu privire la procesul de aplicare sau de listare a locurilor de muncă, cât și materiale utile pentru crearea unui CV sau a unei scrisori de intenție.

Guvernul Orban își dovedește preocuparea și respectul față de români sprijinindu-i să găsească ușor și cât mai repede un (nou) loc de muncă, să își folosească și chiar să își îmbunătățească aptitudinile și să nu le piardă pe cele dobândite, parcurgând o lungă perioadă în șomaj.”, apreciază deputatul liberal, care amintește de faptul că, anul acesta, angajările prin ANOFM au atins cifra de 175.000.

Sunt convins că simplificarea căutărilor online la ANOFM și axarea pe nevoile beneficiarilor vor face din această platformă una care va putea să concureze cu ofertele firmelor de recrutări care au deja tradiție. Important este ca ANOFM să fie performantă și ca oamenii să aibă încredere că aici își găsesc un loc de muncă bun, iar informația utilă să le fie la îndemână.”, mai arată Mihăiță Găină, subliniind eficiența deciziilor guvernamentale, dovedită și de acest nou avantaj oferit românilor, platforma gasescjob.ro.

(Comandat de Partidul Național Liberal, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI Mandatar Financiar Coordonator 11200025)

Articolul Mihăiță Găină: Ajutor de la Guvernul PNL pentru șomeri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.