Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul podcastului Generația lui John, Tonsciuc a afirmat că principalul vinovat pentru lipsa apei calde din Ploiești este Iulian Dumitrescu. Mihai Tonsciuc a oferit o serie de motive pentru care consideră că […] Articolul Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local, Iulian Dumitrescu, vinovat, Ploiești, apă caldă, interviu, podcast, Generația lui John, John CristeaMihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul podcastului Generația lui John, Tonsciuc a afirmat că principalul vinovat pentru lipsa apei calde din Ploiești este Iulian Dumitrescu. Mihai Tonsciuc a oferit o serie de motive pentru care consideră că […]

Articolul Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești” apare prima dată în Observatorul Prahovean.