Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4: „Elwira nu știa ce e cu mine”

Când a acceptat provocarea Asia Express 4, Mihai Petre știa că va fi o experiență dură, dar nu se aștepta să fie crunt. Alături de soția lui, Elwira, Mihai Petre a înfruntat momente extrem de grele, provocări fizice și psihice, care l-au marcat profund.

Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4: „Elwira nu știa ce e cu mine”

Când a acceptat provocarea Asia Express 4, Mihai Petre știa că va fi o experiență dură, dar nu se aștepta să fie crunt. Alături de soția lui, Elwira, Mihai Petre a înfruntat momente extrem de grele, provocări fizice și psihice, care l-au marcat profund.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru Mihai Petre, cursa Asia Express 4 pare că nu se mai termină, acesta mărturisind că de nenumărate ori a visat că se află într-o nouă misiune contra cronometru. Provocările fizice și psihice de pe Drumul Împăraților au avut efecte asupra lui Mihai Petre, iar probele dificile pe care le-a înfruntat zi de zi la Asia Express 4 au continuat și seara, după culcare.

Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4: "Elwira nu știa ce e cu mine"Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4: "Elwira nu știa ce e cu mine"

Atât pe parcursul filmărilor sezonului 4, după o zi istovitoare în cursă, cât și după întoarcerea în țară, simbolul care i-a apărut cel mai des în vise lui Mihai Petre a rămas același: plicul roșu cu instrucțiuni.

„Mi s-a întâmplat să mă trezesc într-o noapte, să mă ridic în fund în pat și să caut plicul cu următoarele instrucțiuni sub perne și sub plapumă. Elwira nu știa ce e cu mine, mă tot întreba ce fac, iar eu îi repetam că am de găsit plicul pentru o nouă misiune”, a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre și Elwira au fost profund marcați de cursa Asia Express 4, cei doi mărturisind că au fost puternic loviți de realitate de nenumărate ori pe parcursul acestei experiențe.

Cursa a pornit în Turcia, iar echipele au fost supuse încă de când au ajuns acolo la probe dificile. Elwira și Mihai Petre au parte de o mare provocare, atât fizică, dar și psihică. „La Asia Express e viața comprimată la maximum”, a declarat Mihai Petre.

Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!’, a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor. Chiar dacă uneori această experiență poate fi o brutală trezire la realitate, Mihai Petre spune că știe că vor face față. „Am fost plesniți! Knock out!”, mai spune Elvira.

Citește și:  Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citeste si: Cum a reacționat fiica cea mare a cuplului Elwira – Mihai Petre când a auzit de propunerea Asia Express: „Ea ne-a convins”

Soția dansatorului s-a plâns că probele sunt foarte grele, că sunt nevoiți să alerge de dimineață până seara. „Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul’, a mărturisit și Mihai.

O altă problemă pe care au întâmpinat-o este legată de cazare. „Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare’, a explicat Elvira Petre. Tot ea a dezvăluit că are o mare problemă cu mizeria.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote’, mai spune Mihai.

Când începe Asia Express 4 și cine sunt concurenții

Cum s-au descurcat Elwira și Mihai Petre cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, telespectatorii Antena 1 pot vedea începând cu 18 septembrie.

Marea premieră a sezonului 4 Asia Express va fi difuzată în 5 ediții consecutive și poate fi urmărită la Antena 1 sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30.

Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show.