Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19: „Mi-a fost rău”. Cum se simt acum

Mihai Mărgineanu a mărturisit că a suferit de COVID-19, împreună cu soția lui, Andreea. Totul s-a întâmplat chiar luna trecut, în jur de 15 aprilie. Artistul a povestit pe pagina sa personală de Facebook întreaga experiență și cum s-a manifestat boala în cazul lui și al soției lui.

Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19: „Mi-a fost rău”. Cum se simt acum

Mihai Mărgineanu a mărturisit că a suferit de COVID-19, împreună cu soția lui, Andreea. Totul s-a întâmplat chiar luna trecut, în jur de 15 aprilie. Artistul a povestit pe pagina sa personală de Facebook întreaga experiență și cum s-a manifestat boala în cazul lui și al soției lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mărgineanu a suferit de COVID-19, luna trecută. Artistul și soția lui, care s-a infectat și ea cu coronavrus, au făcut o formă relativ ușoară a bolii. Mihai Mărginaenu a povestit pe Facebook că, atunci când au aflat că sunt infectați cu SARS-CoV-2, au mers la Matei Balș pentru o evaluare. Medicii i-au spus că este totul în regulă, așa că au mers acasă.

Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19: „Mi-a fost rău”. Cum se simt acumMihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19: „Mi-a fost rău”. Cum se simt acum

În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!”, a povestit Mihai Mărgineanu pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Ce i-a salvat viața lui Alexandru Arșinel, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar și cu vaccinul făcut:”A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli”

Citește și: Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19.„Am început să trăiesc cu spaimă…”

Citește și: De ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman timp de 14 de ani:„S-au mai întâlnit o singură dată”

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram.Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Mihai Mărgineanu a suferit de COVID-19

Însă, Mihai Mărgineanu a povestit că ulterior starea de sănătate s-a agravat și au apărut complicații. Acesta a mărturisit că a avut dureri de cap și că s-a simțit „mahmur” mai multe zile. Deznodământul a fost unul cât se poate de fercit pentru, că după două săptămâni, Mihai Mărgineanu și soția lui s-au vindecat.

După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru”, a continuat să povestească artistul, pe pagina de Facebook.

„Începem filmarile pentru sezonul 19 – Las Fierbinti”

După ce a scăpat de COVID-19, Mihai Mărgineanu se întoarce, de luni, 17 mai, pe platourile de filmare pentru sezonul 19 al serialului „Las Fierbinți”, difuzat pe Pro TV.

„Pe 15 mai m-am intors si imi cer scuzele de rigoare ca n-am pus nicio poza cu fata plina de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori in fata palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (asa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare ca intereseaza pe nimeni ce fac io in timpul liber.

In schimb, cred ca e interesant ca de maine incepem filmarile pentru sezonul 19 -LasFierbinti, si ca de sambata incep cantarile de muzica popularo-folclorico-urbano-pevesel,  la care eu si trupa de „reale succesuri” ne miscam ca pestii in apa . Hai ca se termina si incepe!”, a mai scris Mihai Mărgineanu pe rețeaua socială.

Sursa Foto: Facebook