Mesajul sfâșietor al mamei din Cluj după ce și-a îngropat copilul de 8 ani, ucis de tată: “Sunt îngeri pe pământ!”

La câteva ore după ce a fost nevoită să-și vadă copilul dus pe ultimul drum, femeia a postat un mesaj pentru cei care i-au fost alături în aceste zile. “Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul […]

Mesajul sfâșietor al mamei din Cluj după ce și-a îngropat copilul de 8 ani, ucis de tată: “Sunt îngeri pe pământ!”

La câteva ore după ce a fost nevoită să-și vadă copilul dus pe ultimul drum, femeia a postat un mesaj pentru cei care i-au fost alături în aceste zile.


“Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui. Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii”, a scris Anamaria T, pe Facebook.


A încercat să se sinucidă când a fost prins

Bărbatul care și-a omorât copilul a fost prins marți seară, în satul Filea de Jos, la aproape 12 ore după ce trupul micuțului a fost găsit în mașina acestuia, abandonată la marginea șoselei.


Depistat de un copil din Filea de Jos, care a alertat imediat poliția, bărbatul a încercat să se sinucidă, la apariția oamenilor legii.


Acesta s-a înjunghiat de trei ori în stern cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, înainte să fie imobilizat de polițiști.


Preluat de o ambulanță, bărbatul a fost audiat preliminar chiar în drum spre spital, unde s-a constatat că doar una din răni era mai adâncă și că niciuna nu i-a pus viața în pericol.