MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA- CORNELIU ȘTEFAN DE ZIUA EROILOR

„În urma unui erou nu rămâne doar o pagină de istorie, ci și puterea exemplului acestuia – model de demnitate, vitejie și atașament față de țară. Astăzi, am sărbătorit Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor! Ceremonia săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon la Catedrala din Târgoviște a strâns enoriașii veniți pentru a asista la […] Articolul MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA- CORNELIU ȘTEFAN DE ZIUA EROILOR apare prima dată în DambovitaNews.

MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA- CORNELIU ȘTEFAN DE ZIUA EROILOR
„În urma unui erou nu rămâne doar o pagină de istorie, ci și puterea exemplului acestuia – model de demnitate, vitejie și atașament față de țară.
Astăzi, am sărbătorit Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor! Ceremonia săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon la Catedrala din Târgoviște a strâns enoriașii veniți pentru a asista la slujbă, dar și pentru a aduce un omagiu eroilor români căzuți de-a lungul istoriei noastre. De asemenea, în prima parte a zilei, am avut privilegiul de a depune o coroană de flori și la monumentul Cimitirului de Onoare Românesc de la Teiș.
Le datorăm ostașilor noștri existența noastră ca neam. Să le cinstim memoria şi, mai ales, să nu uităm că ei au pus destinul țării mai presus de propriile vieți.
Hristos S-a Înălțat!
???????????????????????? ????̦???? ???????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????!”

Articolul MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA- CORNELIU ȘTEFAN DE ZIUA EROILOR apare prima dată în DambovitaNews.