Mesajul postat de Simona Halep în ziua nunții cu Toni Iuruc

Simona Halep se mărită astăzi, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, cel cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta” este mesajul pe care sportiva l-a postat pe Instagram, în ziua cununiei civile. Simona Halep a postat miercuri dimineață, 15 septembrie, un mesaj în […]

Mesajul postat de Simona Halep în ziua nunții cu Toni Iuruc

Simona Halep se mărită astăzi, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, cel cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta” este mesajul pe care sportiva l-a postat pe Instagram, în ziua cununiei civile.

Simona Halep a postat miercuri dimineață, 15 septembrie, un mesaj în limba engleză pe contul de Instagram, „Have a beautiful day everyone”, în traducere „Să aveți o zi frumoasă tuturor”.

Totodată, fostul lider mondial WTA a atașat postării de pe rețeaua de socializare și un citat atribuit lui Mark Twain: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial Simona Halep, 29 de ani, și logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, 42 de ani, va avea loc la ora 16:00, la Constanța.

Petrecerea de nuntă va avea loc apoi, la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai, dar regulile sunt foarte stricte. Halep a cerut celor 300 de invitați să nu vină cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat.

Mirii le-au mai solicitat invitaților ca la petrecere să nu vină cu daruri în bani sau cadouri. Totodată, după cununia civilă, Simona Halep îşi va schimba şi numele din acte, care va fi Simona Halep-Iuruc.

Printre invitații la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis.