Mesaje de bine despre profesorii din Prahova: “Ne-a oferit un zâmbet cald atunci când tot ce primeam erau priviri reci”

Publicăm primele mesaje de bine, despre profesorii din Prahova, scrise de către elevi în campania “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”. “Profesoara mea preferată predă geografie, o materie care mă înspăimânta până în clasa a 8-a, atunci când s-a schimbat profesoara. Și a venit la noi în școală doamna Monica Vișan, […] Articolul Mesaje de bine despre profesorii din Prahova: “Ne-a oferit un zâmbet cald atunci când tot ce primeam erau priviri reci” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Mesaje de bine despre profesorii din Prahova: “Ne-a oferit un zâmbet cald atunci când tot ce primeam erau priviri reci”

mesaje de bine, profesori Prahova, campanie, educație, Monica VișanPublicăm primele mesaje de bine, despre profesorii din Prahova, scrise de către elevi în campania “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”. “Profesoara mea preferată predă geografie, o materie care mă înspăimânta până în clasa a 8-a, atunci când s-a schimbat profesoara. Și a venit la noi în școală doamna Monica Vișan, […]

Articolul Mesaje de bine despre profesorii din Prahova: “Ne-a oferit un zâmbet cald atunci când tot ce primeam erau priviri reci” apare prima dată în Observatorul Prahovean.