Mesaj RoAlert în Capitală, urmare a unui incendiu de proporții la un depozit de deșeuri

Incendiul a izbucnit, duminică, în Popeşti Leordeni, în apropierea Centurii Bucureşti. Au ars cu flacără mare şi degajări de fum materiale reciclabile din curtea unui depozit. S-a acționat cu 24 de autospeciale, după izolarea incendiului fiind menținute în dispozitiv jumătate dintre acestea. Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: ”Mai sunt mici focare (n.r.-duminică, […] Articolul Mesaj RoAlert în Capitală, urmare a unui incendiu de proporții la un depozit de deșeuri apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Mesaj RoAlert în Capitală, urmare a unui incendiu de proporții la un depozit de deșeuri

Incendiul a izbucnit, duminică, în Popeşti Leordeni, în apropierea Centurii Bucureşti. Au ars cu flacără mare şi degajări de fum materiale reciclabile din curtea unui depozit.

S-a acționat cu 24 de autospeciale, după izolarea incendiului fiind menținute în dispozitiv jumătate dintre acestea.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: ”Mai sunt mici focare (n.r.-duminică, la orele prânzului), incendiul este localizat, nu mai prezintă pericol de extindere. Urmează să stabilim circumstanţele în care s-a produs şi s-a dezvoltat incendiul.

Nu sunt persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Şapte persoane care erau aici, angajaţi, au fost îndepărtaţi din zona de pericol.

A fost o degajare foarte mare de fum, specifică materialelor combustibile care au ars. Această coloană foarte mare de fum a fost influenţată de vânt, de aceea a fost luată decizia de a se transmite un mesaj prin sistemul RO-Alert din cartierele apropiate.”

Articolul Mesaj RoAlert în Capitală, urmare a unui incendiu de proporții la un depozit de deșeuri apare prima dată în Observatorul Prahovean.