Medicul Rafila, avertisment pentru turiștii care merg la mare: ”Coronavirusul nu se ia din apă sau pe plajă, ci din club sau de la petreceri”

Invitat la România TV, medicul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, îi avertizează pe românii care merge pe litoral să evite aglomerația pentru a nu se infecta cu coronavirus. Acesta a precizat că turiștii nu pot contacta virusul din apa mării sau de pe plajă, dacă respectă distanțarea socială, ci de la petreceri, terase […] Articolul Medicul Rafila, avertisment pentru turiștii care merg la mare: ”Coronavirusul nu se ia din apă sau pe plajă, ci din club sau de la petreceri” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Medicul Rafila, avertisment pentru turiștii care merg la mare: ”Coronavirusul nu se ia din apă sau pe plajă, ci din club sau de la petreceri”
Invitat la România TV, medicul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, îi avertizează pe românii care merge pe litoral să evite aglomerația pentru a nu se infecta cu coronavirus. Acesta a precizat că turiștii nu pot contacta virusul din apa mării sau de pe plajă, dacă respectă distanțarea socială, ci de la petreceri, terase aglomerate sau cluburi de noapte. Poţi lua coronavirus dacă mergi la mare? „Depinde de ce faci la mare. Din apa mării nu se ia. De pe plajă nu se ia. Dacă mergi la club şi stai într-un spaţiu foarte aglomerat, interacţionezi cu foarte multe persane, atunci se ia. o Dacă mergem, dansează şi petrec împreună la o anumită distanţă, lucrul ăsta se poate desfăşura fără niciun fel de problemă”, a explicat dr. Rafila. Citește articolul integral AICI Articolul Medicul Rafila, avertisment pentru turiștii care merg la mare: ”Coronavirusul nu se ia din apă sau pe plajă, ci din club sau de la petreceri” apare prima dată în Observatorul Prahovean.