Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat. Momente dramatice, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren – UPDATE

Meciul Danemarca – Finlanda, din cadrul primei etape a fazei grupelor, a fost suspendat de UEFA după ce Christian Ericksen s-a prăbușit la pământ. UPDATE: UEFA a decis, la cererea spectatorilor, reluarea meciului Danemarca – Finlanda. Christian Ericksen și-a revenit și a fost dus la spital. Starea jucătorului danez este stabilă. Știre inițială Jucătorul cu […] Articolul Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat. Momente dramatice, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat. Momente dramatice, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren – UPDATE

Meciul Danemarca – Finlanda, din cadrul primei etape a fazei grupelor, a fost suspendat de UEFA după ce Christian Ericksen s-a prăbușit la pământ.

UPDATE: UEFA a decis, la cererea spectatorilor, reluarea meciului Danemarca – Finlanda. Christian Ericksen și-a revenit și a fost dus la spital. Starea jucătorului danez este stabilă.

Știre inițială

Jucătorul cu numărul 10 al Danemarcei, Christian Ericksen, s-a prăbușit pe teren, motiv pentru care meciul a fost întrerupt.

Totul s-a întâmplat rapid, în minutul 43. O echipă medicală a intervenit imediat și a încercat să-i acorde primul ajutor chiar la fața locului. Ulterior, jucătorul a fost scos pe targă de pe teren.

Partida Danemarca – Finlanda a fost suspendată.

Foto – sursă Digisport.ro

Articolul Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat. Momente dramatice, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.