Masca devine obligatorie în Valu lui Traian și Techirghiol după ce ratele de incidență a cazurilor de COVID-19 au trecut 1,5 la mia de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat, luni, 26 octombrie, în sistem electronic, a decis încadrarea localităților Valu lui Traian și Techirghiol în rata de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori. [...] The post Masca devine obligatorie în Valu lui Traian și Techirghiol după ce ratele de incidență a cazurilor de COVID-19 au trecut 1,5 la mia de locuitori first appeared on Constanța NEWS.

Masca devine obligatorie în Valu lui Traian și Techirghiol după ce ratele de incidență a cazurilor de COVID-19 au trecut 1,5 la mia de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat, luni, 26 octombrie, în sistem electronic, a decis încadrarea localităților Valu lui Traian și Techirghiol în rata de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori.

Astfel, în urma depășirii ratei incidenței cumulate a cazurilor COVID-19, în ultimele 14 zile, de 1,5/ 1.000 de locuitori, s-a aprobat ca Primăriile Valu lui Traian și Techirghiol să întreprindă demersuri pentru respectarea, pe teritoriul localităților, a măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

„Măsurile prevăzute în anexele hotărârii – purtarea măștii de protecție în spații aglomerate, restaurante și cafenele cu activitate redusă la 30 la sută din capacitate ș.a.m.d., sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând a fi reevaluate”, au precizat reprezentanți ai Prefecturii Constanța.

Din datele colectate de DSP Constanța în ultimele 14 zile, localitatea Valu lui Traian a atins o rată de incidență de 1,58 la mie, ca urmare a infectării unui total de 27 de persoane dintr-o populație de 17.135 de oameni. În ceea ce privește localitatea Techirghiol, aceasta a atins o rată de incidență de 1,62 la mie, ca urmare a infectării unui total de 14 persoane dintr-o populație de 8.632 de oameni.

The post Masca devine obligatorie în Valu lui Traian și Techirghiol după ce ratele de incidență a cazurilor de COVID-19 au trecut 1,5 la mia de locuitori first appeared on Constanța NEWS.