Mărțișoare oferite de copiii îngrijiți din cadrul Apartamentului Social protejat Sf. Ier. Nicolae!

Cu ocazia zilei de 1 Martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, copiii din cadrul Apartamentului Social protejat de tip familial Sf. Ier. Nicolae al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină au oferit mărțișoare, confecționate de ei, doamnelor cu care instituția în care sunt îngrijiți colaborează în activitatea cotidiană. Astfel, copiii au dorit să-și […] Articolul Mărțișoare oferite de copiii îngrijiți din cadrul Apartamentului Social protejat Sf. Ier. Nicolae! apare prima dată în DambovitaNews.

Mărțișoare oferite de copiii îngrijiți din cadrul Apartamentului Social protejat Sf. Ier. Nicolae!

Cu ocazia zilei de 1 Martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, copiii din cadrul Apartamentului Social protejat de tip familial Sf. Ier. Nicolae al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină au oferit mărțișoare, confecționate de ei, doamnelor cu care instituția în care sunt îngrijiți colaborează în activitatea cotidiană.

Astfel, copiii au dorit să-și manifeste respectul, prețuirea și recunoștința, dimpreună cu creativitatea și ingeniozitatea lor.

Articolul Mărțișoare oferite de copiii îngrijiți din cadrul Apartamentului Social protejat Sf. Ier. Nicolae! apare prima dată în DambovitaNews.