Marinar turc, prins în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea

Un marinar turc a fost prins de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanța Sud – Agigea, în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Potrivit Gărzii [...] The post Marinar turc, prins în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea first appeared on Constanța NEWS.

Marinar turc, prins în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea

Un marinar turc a fost prins de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanța Sud – Agigea, în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, marți seară, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat un marinar turc, în vârstă de 59 ani, îmbarcat pe o navă sub pavilion Panama, care oferea spre comercializare în Constanța, cantitatea de 5.000 pachete de țigări netimbrate.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

The post Marinar turc, prins în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea first appeared on Constanța NEWS.