Marian Pavel, președinte PSD Ialomița: „Aceasta este crucea social-democrată!”

Marian Pavel, liderul social-democraților ialomițeni, le-a mulțumit femeilor PSD, fără de care, spune el, „…am fi mai slabi și mai nefericiți”. Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, a fost invitat de organizația de femei din Slobozia la o șezătoare ce a avut loc la sediul organizației județene. Liderul social-democraților ialomițeni le-a mulțumit public colegelor sale pentru invitație și nu a ratat ocazia de a le complimenta. „Aflându-ne în cea de-a doua parte a postului Paștelui, am găsit de bun augur invitația organizației de femei de a lua parte la una dintre… Articolul Marian Pavel, președinte PSD Ialomița: „Aceasta este crucea social-democrată!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Marian Pavel, președinte PSD Ialomița: „Aceasta este crucea social-democrată!”

Marian Pavel, liderul social-democraților ialomițeni, le-a mulțumit femeilor PSD, fără de care, spune el, „…am fi mai slabi și mai nefericiți”.

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, a fost invitat de organizația de femei din Slobozia la o șezătoare ce a avut loc la sediul organizației județene.

Liderul social-democraților ialomițeni le-a mulțumit public colegelor sale pentru invitație și nu a ratat ocazia de a le complimenta.

Aflându-ne în cea de-a doua parte a postului Paștelui, am găsit de bun augur invitația organizației de femei de a lua parte la una dintre primele forme de ajutor reciproc a neamului nostru românesc.”, a transmis Pavel într-o postare pe Facebook.

Noi, cei de stânga, avem misiune, deloc ușoară, de a nu lăsa pe nimeni în urmă! Avem misiunea de a ne ajuta unii pe alții pentru ca împreună să progresăm. Cu toții! Aceasta este „crucea” social-democrată. Felicit și mulțumesc organizatoarelor pentru acest eveniment important! (MARIAN PAVEL, președinte PSD Ialomița)

Președintele PSD Ialomița a apreciat prezența în sală a doamnelor, catalogată drept „copleșitoare”: „M-a bucurat prezența în sală a unei mulțimi copleșitoare de doamne, fără de care noi, ca organizație politică dar, mai ales, ca și comunitate, am fi mai slabi și mai nefericiți.”

La întâlnirea organizată de Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, au fost invitați și doi preoți care au prezentat însemnătatea Sfintei Sărbători de Paște și importanța postului de dinaintea ei. (FOTO: Facebook – Marian Pavel)

Articolul Marian Pavel, președinte PSD Ialomița: „Aceasta este crucea social-democrată!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.