Marian Drăgulescu a vorbit despre prima sa căsnicie, marcată de violență, la Denise Rifai: „Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea”

Cel mai medaliat sportiv român, Marian Drăgulescu, a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a decurs relația tumultuoasă cu prima soție, Larisa Drăgulescu. Căsnicia lor a fost marcată de scandaluri și episoade de violență domestică. Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai valoroși sportivi români din istorie, iar realizările sale sunt impresionante. […]

Marian Drăgulescu a vorbit despre prima sa căsnicie, marcată de violență, la Denise Rifai: „Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea”

Cel mai medaliat sportiv român, Marian Drăgulescu, a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a decurs relația tumultuoasă cu prima soție, Larisa Drăgulescu. Căsnicia lor a fost marcată de scandaluri și episoade de violență domestică.

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai valoroși sportivi români din istorie, iar realizările sale sunt impresionante.

A obținut până în prezent 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri cucerite la marile competiții: 3 medalii la Jocurile Olimpice, 18 la Europene, alte 109 medalii la Mondiale.

Sportivul de 40 de ani a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„Cel mai bine ne merge separat”

Printre subiectele dezbătute alături de cel mai medaliat român al tuturor timpurilor a fost cel legat de căsnicia cu prima soție, Larisa Drăgulescu. Aici, Marian și-a recunoscut partea sa de vină.

„Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm”, a mărturisit sportivul.

Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie.

Marian Drăgulescu:

„Niciodată nu mi-am bătut copii”

Fosta soție l-a acuzat că a fost violent cu copiii pe care îi au împreună, o fetiță și un băiețel, însă sportivul are o altă versiune.

„Niciodată nu mi-am bătut copiii! Au fost două situații. Fetița se juca alături de copiii nașilor și a căzut și și-a mușcat buzița. Chiar și nașul a dat ulterior declarații cu ceea ce s-a întâmplat. Băiatului i-am luat două ATV-uri, s-a jucat la țară, s-a lovit de o creangă. Niciodată nu mi-am bătut copiii, iubesc, îmi plac copiii, nu i-am tratat niciodată diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la Reșița”, a comentat Marian Drăgulescu.